Už mnoho let mohou církevní organizace využívat výhod Rámcové smlouvy na telekomunikační služby pro sebe a své zaměstnance. Na základě četných dotazů po možnosti nabídnout podobné výhody také rodinným příslušníkům a spolupracovníkům nebo členům farnosti jsme stáli u zrodu nové nabídky určené právě pro tento účel, kterou je program T-Mobile Benefit.

Novinky v T-Mobile Benefit

Program pro spolupracovníky a rodinné příslušníky:

Mnoho z Vás, statutárních zástupců farností, charit a dalších církevních organizací má zájem zařadit svého pomocníka, farníka či člena rodiny. Řešením pro soukromá čísla farníků / zaměstnanců / dobrovolníků církevních organizací a jejich rodinných příslušníků je T-Mobile Benefit, u kterého se nám loni podařilo vyjednat velmi zajímavé ceny.

V letošním roce dochází k další změně ceníku, kterým jsme pružně zareagovali na poptávku pro větším využívání datových služeb. V rámci vylepšení tarifní nabídky jsme pro rodinné příslušníky, farníky a dobrovolníky připravili nové Benefit tarify s novými cenami. Tarify této generace obsahují řadu dalších výhod, jako například 5G pro všechny, větší datové limity a bezplatnou službu Pořád online. 

Na tyto tarify páté generace T-Mobile od května 2023 postupně převede všechny naše Benefit zákazníky. A noví zájemci mohou objednávat tyto tarify již nyní.

Výhody programu T-Mobile Benefit:

• je zachováno vzájemné bezplatné volání mezi Vámi i dalšími členy, kteří jsou v Rámcové smlouvě
• smlouva je uzavřena přímo na konkrétního koncového zákazníka a nikoliv pod hlavičku církevní organizace
• změnu tarifu, datového balíčku a dalších služeb si zákazník jednoduše vyřeší sám na standardních kanálech T-Mobile (infolinka, prodejna, aplikace)
• v případě pohledávky je vymáhán rovnou zákazník a nikoliv církevní organizace = nenesete zodpovědnost za nezaplacení
• pod jednu smlouvu lze zařadit až 7 mobilních čísel.

Jak do programu zařadit?

Instrukce, jak využít této možnosti, jak si sjednat tarif a nabídku tarifů jsme církevním organizacím zaslali e-mailem. Přiložený dokument je možné předat těm, kteří mají zájem o příznivý tarif a splňují podmínku, že jsou farníky / zaměstnanci / dobrovolníky církevní organizace.

Jediná podmínka pro statutárního zástupce / administrátora farnosti nebo církevní organizace je, že nám musí zaslat na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. název organizace, celé jméno a příjmení žadatele a jeho telefonní číslo, abychom věděli, že ho zná, doporučuje ho a můžeme žádost do T-Mobile Benefit programu schválit.
V žádosti uveďte pouze jméno a příjmení majitele smlouvy, nikoliv koncového uživatele. Např. pokud uzavře smlouvu na sebe rodič = majitel smlouvy, napište nám do žádosti vždy jméno a příjmení rodiče, neuvádějte údaje dítěte. A pokud si zákazník zvolí jiné kontaktní číslo než to převáděné, zašlete nám prosím obě telefonní čísla.

V případě dotazů k programu T-Mobile Benefit se na nás neváhejte obrátit na číslech (+420) 733 742 741 a (+420) 733 742 746 nebo na našem e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Za Kristýn | Mobil

Jana Šedivá, ředitelka